Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Borovets Winter Bike Duel 2011 – първото снежно маунтин байк състезание в България

Автор: SkiMag | Дата: 18 Jan 2011, 7:06
Гответе байковете и слагайте гумите за сняг,защото ви очаква още едно предизвикателство – Borovets Winter Bike Duel. Първото снежно маунтин байк състезание в България ще се проведе в Боровец на 22-ри януари 2011г.
За всички, които обичат маунтин байка, независимо дали се състезават или не, това е добра причина да посетите Боровец на тази дата. Състезанието ще се проведе в Dual Slalom формат, което е гаранция за интригуваща надпревара и много забавление. След изключително силния летен сезон на Borovets Mountain Bike Park, който беше открит едва в края на месец юли тази година, това е един чудесен начин да се поддържа градуса на настроението висок дори и през студените зимни дни.
Състезанието е отворено за всички желаещи. Арената на надпреварата ще бъде разположена непосредствено пред хотел Рила, което ще предизвика и интереса на чуждестранните туристи. Участниците ще бъдат разделени в три групи – “Юноши 15–18”, “Мъже 19+” и “Жени”, като всички, които не са навършили 18 години, ще трябва да донесат специална декларация, подписана от родител.
От началото на месец декември започват и предварителните заявления за участие. Всички желаещи могат да се запишат на duel@borovetsbikepark.com до 18 януари 2011г. Таксата за всички включили се в предварителното онлайн записване е 20лв., а за всички останали на място – 30лв.