Сани карала с грип на Световното…

Skimagazine потърси Сани Жекова считана за една от фаворитките за шампионската титла в сноубордкроса на Световното първенство в La Molina за коментар за неочакваното й 14-то място.
Как си Сани и какво се случи в серията ти?
Направих изключително добри тренировки в деня преди състезанието, движех се много бързо и сигурно по трасето и бях единствената жена, която имаше достатъчно скорост за да изчисти всички скокове ( тоест да стигне до точно определеното им място за кацане ). Същия следобед усетих първи симптоми на грип , който в общи линии се разви доста бързо, разболях се , не спах добре и на следващия ден , в деня на квалификациите бях вече много болна с висока температура, запушен нос, никакъв тонус, в сладствие на което станах и доста нервна…това ми попречи да се представя добре в квалификациите. Нямах никаква сила и след ужасно каране постигнах 9то време. Положих всички усилия да се излекувам и на следващия ден -деня на състезанието вече се чувствах малко по-добре. Бях по-спокойна, карах добре и имах добър жребий за елиминациите. Чисто техническа грешка на доста елементарно място в първата ми серия (прекомерно затваряне на вираж номер 2 с твърде висока скорост, с последвало неочаквано и непоправимо развъртане с тежко падане по лице) ме извадиха от състезанието. Жалко…много тежко го преживях защото МРАЗЯ да губя! Но го преживях ;). Загубата е част от играта, особено в нашия хазартен спорт, именно тя ни прави по-силни и по-прецизни. Анализирах грешката си и със сигурност няма да я допусна отново. Жалко! Гледам напред и нагоре. Искам да се възстановя от натъртванията и болестта и да се върна по-скоро на терена…гладна за победи…
Видях те с Алекс след  финала му, ти изглеждаше много щастлива…
Колкото до победата на Алекс-разбира се, че съм невероятно щастлива за него, той напълно я заслужи. Кара невероятно и безгрешно и успя и успя да запази хладнокръвие до края!
И баща ти предполагам, има принос за победата му?
Баща ми за пореден път доказа, че е най-добрия „Wax tech“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *