Шифрин би шута на гаджето. Американката търси все повече време да пее

Сърцето на Микаела Шифрин (САЩ) е свободно. Носителката на Големия кристален глобус се е разделила с френския скиор Матьо Февър. Двамата са заедно от няколко години, но през лятото всичко между тях е приключило.

Мигове
Сега чаровната американка е изцяло съсредоточена върху стартовете от Световната купа и преследването на рекорди. Тя по никакъв начин не съжалява за прекараното време заедно с Матьо.
„Имахме невероятни мигове. Желая му всичко най-добро. В последно време беше изключително трудно да се координираме и логично се стигна до момента, в който трябва да се сложи точка на всичко между нас“, сподели 24-годишната американка, чиито мениджър е бившият ни национал Килиан Албрехт.

Лейди Гага
Оказа се, че Шифрин не е добра само върху ските, а има и много други неразкрити таланти. Тя показа на няколко пъти своите певчески умения.
„Не съм Лейди Гага, но ми е приятно да пея. Последните години не ми оставаше много време, но сега ще използвам всяка дупка в програмата ми“, каза Микаела.
През лятото тя вдигна адреналина си на макс, качвайки се на изтребител. В небето тя премина неколкократно скоростта, която развива по белите писти.

На заем от агента на “Телеграф” там

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Mikaela Shiffrin ⛷💨 (@mikaelashiffrin) on